Lagmöte och motivationskick

När jag var yngre var jag en plåga. Jag spred grejer omkring mig likt jag vet inte vad och lämnade kaos efter mig vart jag än gick. Hade eget stall och jag struntade i ifall det var sopat på stallgången eller om jag hade lagt undan borstarna som låg slängda över hela stallgången. Mitt rum ska vi inte ens tala om. Kläder prick överallt och dammråttor i varje hörn. Nu är jag helt och hållet tvärtom. Mitt stora kall här i livet är att skriva listor, ha ordning, lägga var sak på sin plats och sopa den där jäkla stallgången. Det värsta jag vet är att komma till stallet och det inte är som det ska. Kontrollfreak deluxe.

I vilket fall så skriver jag listor varje dag på vad jag ska göra, och idag var en utav de sakerna att gå på klubbens årsmöte. Jag älskar möten av alla slag så därför var det kul att det innehöll tre saker jag älskar mest: mötes-stämning, hästar & tävlingar och sist men inte minst fika. Jag gillar den atmosfären som man får av möten. Den där allvarliga känslan när man ska bestämma viktiga saker. Jag gillar att bestämma också nu när vi ändå är inne på det. Jag skulle bli en utomordentligt bra chef.

I vilket fall så får jag motivationskickar av möten. Som nu diskuterade vi ganska mycket om våran kommande Åby-tävling den 20-22 maj. HUR FETT? Det ska bli så roligt. Fredag & lördag är det hästtävlingar och på söndagen ponnytävling. Det roliga är att det inte är högsta klasserna varken häst eller ponny, utan lagom nivå för att anpassa till klubbens medlemmar och även för att man ska få komma ut på en så stor och fin bana som Åby är. Min tanke är att vi ska vara fit for fight att starta årets 1,10 på Åby. Ska bli superkul. Nu vill jag verkligen bara träna, träna, träna och tävla, tävla, tävla.

Vår första träning för bästa Malin Trollnäs.

Gillar

Kommentarer