Kvällstanke

Jag läser ett par bloggar dagligen och följer även dessa på instagram. Det är några specifika som utpekar sig bland detta gäng och jag spyr på attityden bakom bloggen. Verkligen. Alltså när någon svarar kritiskt och ironiskt på v.a.r.e.n.d.a kommentar man får tänker i vilket fall jag att problemet ligger hos en annan. När kommentarer inte godkänts på grund utav att man ifrågasätter på ett trevligt sätt men tydligt inte i smak med det personen i fråga vill ge sin vinkel på. Men jag är så less på att människor driver med andra.

Jag är väl medveten om att det finns personer som är ute efter att trycka på ömma punkter hos andra och då känner jag feel free att svara ironiskt men när det är en genuint trevlig och positiv kommentar, varför förminska när det dagligen skrivs om att hylla tjejer? Jag förstår inte kombinationen utav det och jag förstår inte varför man ens ska svara på ett nedtryckande sätt.

Det om något är ett oseriöst beteende och ni som gör det, sluta genast för det finns absolut inget mer oattraktivt hos företag, hos bloggläsare och hos ja, i princip vem som helst. När någon förminskar en annan för att ställa en fråga som man istället kan välja att ignorera eller svara trevligt & konkret. Det är min syn på detta. Och dessutom kan man stå för det man gör, och inte då till exempel ta bort kommentarer som visar att man inte är så förbannat trevlig.

Godnatt.

  • TANKAR
  • Nära Kungälv

Gillar

Kommentarer