Julen 2016

Snacka om att min lilla bloggpaus blev lång! Jag minns inte ens när jag tog upp datorn senast liksom.. Försöker bättra mig och ska börja med att berätta om min jul.

På julaftons morgon ringde klockan ganska tidigt, eller ja, jag som fortfarande är som ett barn vaknade klockan 6 och väckte Oliwer för jag kunde inte somna om. Våran fjärde jul ihop, så mysigt. Jag fick dock lugna mig lite och vid 7 gick vi upp för att förbereda inför julfrukosten vi bjudit in hans familj på. Öppnade morgonpaket som låg och väntade i strumpan. Fick även lite paket utav hans familj på morgonen. Tittade även på julkalendern ihop, så mysigt!

När de hade åkt gjorde vi iordning oss inför att åka till mamma. Hade gjort snickers dagen innan så la det i en burk.


Kan ge er receptet på detta om ni vill? Så gott!

Vi gjorde iordning oss och packade ner allt vi skulle ha med till mamma, lagom till när vi skulle åka så började det spö-regna. Vi hade en väldig julkänsla, det förstår ni va?

Såhär såg jag ut! Kjol från Missäy och topp från GinaTricot.

Här ser vi även temat på årets julklappar. Pappersfärgat papper (hur ska man förklara?) med rött snöre. Pappret vi hade köpt räckte till alla paket utom ett. Alltså sååå typiskt, och det är alltså då det gråa som ni ser sticka upp.

Olivia var glad och hade en fin ren-tröja på sig! Hon och Elias fick flest paket utav alla, precis som det ska vara.

Och här ser vi julklapparna jag fick utav Oliwer (plus något mer) men alltså. LYCKAN. Läppstiftet från the Balm hade jag önskat mig och fick i julstrumpan. När jag öppnade paketet med Thereses bok blev jag såå glad för hade önskat mig den. Och inte nog med det, när jag öppnade boken så ser jag att den är signerad. Alltså! Bästa. <3 Som om inte det vore nog fick jag även Viva La Juicy parfymen av Juicy Couture + en morgonrock. 5/5. Så glad och tacksam!

Är så himla glad för alla fina julklappar och för att jag har fått ha en så fantastisk jul ihop med mina allra käraste. Så tacksam! <3


Gillar

Kommentarer