JAG SPYR PÅ ALLT HAT

Vart jag mig i världen vänder, ser jag bara hat, hat, hat och ännu mer hat. Hur kan en människa vara fylld med så mycket hat att man är kapabel att mörda någon? Våldta någon? Kränka någon? Hur kan man vara funtad så att man utan hämningar kan mörda en tjej som var ute på joggingtur utan en anledning? Hur kan ett killgäng få för sig att gruppvåldta en tjej? Den främsta frågan där är väl: HUR FAN KAN 8 KOMPISAR GÖRA EN SÅDAN GREJ OCH INGEN REAGERAR PÅ ATT DET ÄR FEL??!?!!??!?! Hur kan man lyckas hitta såna kompisar som är precis lika puckad som en själv?

Hur kan människor som ligger på en strand någonstans på en solsemester plötsligt vara ihjälskjutna av terrorister som inte ens känner människorna? De bara kände för att göra det, och då gjorde de det. SÅ JÄVLA SJUKT? Alltså jag blir rädd. Jag blir rädd för att det verkar som att alla spärrar har släppt. Samhället lär oss att inte lita på någon. Inte sin egen pojkvän, inte grannen bredvid, inte ens morbror och verkligen inte sina kompisar. För är man påverkad utav alkohol och har en sommarklänning så ber man om att bli våldtagen och mördad. För det är så världen fungerar idag.

Och jag är rädd. Rädd för att mina framtida barn ska växa upp i en värld som bara går utför. Jag är rädd för att gå själv från min parkeringsplats till min lägenhet, det handlar om ca 100m när klockan är efter 21. Jag är rädd för att gå nerför backen på jobbet till bilen. Jag är rädd för att man vet inte vilka människor man stöter på, vem som är kapabel till att ta livet ifrån dig. Men jag är så jävla trött på att vara rädd. Jag önskar att världen skulle sluta vara en sån hatisk plats. End of story.


Nåväl. Vad tycker ni om min nya header? :) Tröttnade så på den förra. Måste införa lite mer kulör i mina header's alltså, ska ta tag i det :)

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer

ponnynvirvla,
Det är en sjuk värld vi lever i... 😟
ellenshorselife.blogg.se/
amandajosefsson
amandajosefsson,
Verkligen 😟 Kram.
nouw.com/amandajosefsson