Inte så tålig

Jag har skrivit om min ångest tidigare. Skrivit om att jag inte alltid mår hundra. Men den här veckan har jag knipit och uppdaterat om annat. Jag är mästare på att driva på mig själv tills jag stupar, och det har varit extremt hektiskt det senaste. På jobbet, på privat tid men framförallt i min hjärna. Jag märker inte vad det är som håller på att hända tills jag störtar.

Jag har aldrig tidigare kommit till den punkt jag kom till i början på veckan. I måndags flimrade det för ögonen, hade migrän och tappade synen på ena ögat. Så har jag haft det flera gånger och det återkommer oftare. I tisdags morse när klockan ringde och jag skulle gå upp så kom jag inte upp ur sängen. Jag avskyr när folk säger eller skriver så. Hur svårt är det? Det är väl bara att bestämma sig. Men jag kunde inte. Det gick inte. Jag vägde 25 ton och jag kunde inte gå upp ur sängen. Så otroligt obehagligt. Jag hade dessutom migrän och det där flimrandet framför ögonen kvar.

Och då blev jag rädd. Här hade jag aldrig tidigare varit. Det var ny mark för mig och jag är verkligen rädd för vad som händer näst. Det som jag tycker är jobbigast är att jag inte vet hur man ska förändra det heller? Jag går hos en psykolog nu, men räcker det?

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer

Malou,
Min vän det kommer bli bra bara du ger dig fan på det! Tror psykolog helt klart är rätt steg att ta, men det hjälper aldrig om man inte jobbar med sigsjälv och tillämpar de redskap som man får till hjälp av psykologen. Det är en tuff period och jag tror på dig❤️❤️ Du kan alltid höra av dig till mig om du vill filtrera ditt hjärta!
malouh.se
amandajosefsson
amandajosefsson,