I want to do it again

Alltså. Jag tänker ofta tillbaka på den 2/6 då jag hade min student-bal. Jag hade längtat så otroligt länge efter den dagen och det var liksom som en "myt" att mimers hus alltid har fint väder på sin bal. Och vi alla skämtade fram tills dagen innan att det kommer det säkert inte vara med tanke på att vi ska gå på bal. Och dagen innan visade att den 2/6 skulle det spöregna hela dagen och eftermiddagen. Alltså, jag var så ledsen. Jag grät så mycket både kvällen innan, på morgonen och under dagen.

Jag blev upplockad utav Cissi för att åka till the Body shop och blev sminkad. Var så nöjd. Kom hem och då var Emelie, Sandra och Jennifer här. Jennifer skulle fixa mitt hår. När vi var klara tog vi på oss våra klänningar och alltså, såna prinsessor vi var.

Och så just när Oliwer kom för att hämta upp oss för att skjutsa oss till Fästningen för att ta bilder, så började det, såklart att regna. Alltså det var så hemskt. Det var iskallt, det regnade, det BLÅSTE och det gjorde ju att mina lockar gick ur. Asroligt! Som pricken över i't så fick vi vänta i 200 år på vår skjuts till självaste balen sen, vilket gjorde att allt blev ännu värre. Det var ungefär den värsta dagen i mitt liv, samtidigt som det var den bästa..


Sen då. När vi kom fram till Marstrands kaj, så började det spöregna. Alltså det var som någon hällde HINKAR över oss. Jag började storlipa och det var så fruktansvärt hemskt alltså. Alla som kom dit för att titta på en hann man knappt säga hej till, och det var bara fruktansvärt. När vi väl hade hittat ett bra ställe att ta kort på försvann Emelie, så vi har knappt någon bild tillsammans.

Ser ni hur tapper jag är? Ler fastän jag gråter. Usch.

Nu står jag här i alla fall med lite perspektiv på det hela. Det blev en fantastiskt rolig kväll och jag ville aldrig att den skulle ta slut, men det gjorde den och nu är det en drop in the ocean för det dåliga vädret. Men jag har knappt några fina bilder från min bal. Det tycker jag är så otroligt jobbigt. Att inte ha något fint att visa upp för mina framtida barn och att se tillbaka på. Men jag vet att det finns i mitt minne. Jag kan ju istället visa upp fina, fräscha och nya bilder på min fantastiska klänning som snart ska gå på nästa bal. Den är så otroligt fin, aldrig sett någon finare.

Gillar

Kommentarer

tildapersdotter,
Gud vad trist.. Får hålla tummarna på att det är fint väder på min student!! 😃
tildaomalin.blogg.se
amandajosefsson
amandajosefsson,
Åh jesus, på min student var det runt 30grader och stekhet sol, det var helt OK men man var SÅ varm och törstig 😉 bra kombo..
nouw.com/amandajosefsson
elinnwallden,
Åh gud så fin klänning! Förstår verkligen känslan av att det var bästa men samtidigt sämsta dagen... Var på en konsert och såg mitt absoluta favoritband, men spöregnade precis heeeela dagen. Synd att man inte kan få bestämma över vädret, men väldigt fina bilder iallafall!
nilssonwallden.blogg.se