I April..

..kommer min högsta dröm att slå in! Alltså jag har längtat efter den här dagen i så många år att det är helt sjukt att jag inte har gjort det än, men i april (datum ej satt än, men återkommer med det) så åker jag och Oliwer till .... NEW YORK. Alltså det ska bli helt fantastiskt. Planen är 5 dagar där vi ska ha på oss promenadskorna prick hela tiden och vi ska göra allt vi har drömt om inklusive att träffa min kompis Matilda som bor där nu. Ska bli så jäkla roligt!

Det kommer bli en miljard saker att göra men jag tänkte lista de sakerna vi måste göra för att jag ska kunna lämna New York och känna att jag har gjort det jag har velat.

Självklart besöka Central Park! Det ser helt fantastiskt ut, speciellt under våren.

Självklart besöka 9/11 monumentet. Det är ett måste.

Alla ni Gossip Girl fantaster förstår det här. Sitta på trappan utanför the Metropolitan museum of art. Någon gång har jag hört att man inte får det, men jag vet inte om det stämmer? I vilket fall så får jag väl bryta mot lagen för första gången i mitt liv för jag måste g��ra det.

Top of the rock. Såklart.

GIVETVIS ska vi besöka Empire State Building. Om vi inte redan hade varit förlovade hade jag seriöst dött om ett litet frieri hade skett här. Lyckan liksom, haha. (PSST Oliwer! Man kan alltid göra det igen!)


Utöver detta så ska vi självklart försöka oss på en båttur för att se frihetsgudinnan nämre, vandra i Brooklyn, gå till Constance Billard (GG referens igen), Times Square, The grand central, Broadway och ja, vi kommer med andra ord aldrig kunna se allt vi vill. Men det här är måsten, haha.

Gillar

Kommentarer

sandraohlen
sandraohlen,
är du borta när jag fyller år klipper jag av dig håret när du sover
nouw.com/sandraohlen
amandajosefsson
amandajosefsson,
Det är jag inte! Skulle jag aldrig vara ❤️
nouw.com/amandajosefsson
usamatilda
usamatilda,
❤️❤️❤️❤️❤️
nouw.com/usamatilda