HÖST-lista

Beskriv din höst i tre ord.
Plugga, träna, middag.

Och lite mer ingående:
Jag har ju för er som inte vet börjat plugga den här hösten, på distans. Jag jobbar ju heltid och ska nu även då studera heltid, så det är inte konstigt att tiden inte finns för mig till så mycket annat. Men jag försöker träna på gym minst 2 dagar i veckan och även promenera en stund varje dag. Jag har ju ett stillasittande jobb så behöver aktivera kroppen också. Jag tänker mig många middagar i höst. Med tända ljus, goda vänner och god mat. Det känns exakt som det jag förväntar mig av den här hösten.

Vad är det bästa/sämsta med hösten 2016?
Bästa: att man är back to rutiner igen. Det är ändå mysigt.
Sämsta: att sommaren är slut och att det blir mörkt så inåthelvetesfort.

Hur höstmyser du?
Genom att ha mängder med tända ljus, fina människor runt mig och god mat framför Idol.

Hur ser din höstoutfit ut?
Johnny bulls, svarta jeans, stickad tröja, halsduk och snart en kappa.

Vad har du på TO-DO listan just nu?
Skicka iväg ett paket, tömma diskmaskinen + fylla den igen, platta håret, ta på mig byxor och åka för att se på Oliwers match.
Vad jag egentligen borde göra: PLUGGA.

Bästa musiken för regniga dagar?
Allt Ariana Grande, Beyoncé, Rihanna, Adele, Demi Lovato och Miley Cyrus någonsin har gjort. Tycker att det är för få kvinnor i musikbranschen som lyfts fram. Allt fokus ligger alltid på killar, när det egentligen är tjejerna som gör de bästa låtarna och ger en de bästa känslorna. Tycker speciellt Demi Lovato borde få mer rampljus.

Vilka serier rekommenderar du att följa?
Hur ska jag välja? Gilmore Girls är nog den mysigaste serien jag har sett. Annars är mitt standardsvar One Tre Hill, Gossip Girl, The OC, Desperate Houswifes.


Vad är den höstigaste maträtten?
Jag tycker att tacos är väldigt höstigt. Och typ pitabröd med tillbehör. Vi åt jämt det på fredagarna förr hos min pappa, och jag ser framför mig hur det var mörkt och kallt ute, så därför tänker jag det som höstig rätt.

Var hänger du helst under helgen?
Överallt. Man hinner ju ingenting under vardagarna.

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
Om några dagar är jag påväg till Stockholm med två kompisar för att se Justin Bieber uppträda. Annars är nästa resa i December då jag och Oliwer ska befinna oss i (förhoppningsvis) Barcelona över nyår.

Hur förbereder du dig för vintern?
Huuu. Jag är så mentalt inte förberedd inför vintern. Jag får alltså utslag över benen och armarna av kylan. Jag är allergisk mot vintern, och finns ingenting som kan få mig att bli frisk. Jag behöver 3 månaders utomlandsresa för att överleva. Nä, men nu när jag inte har en häst att rida och ta hand om varje dag, kanske mina utslag inte kommer med samma kraft. Kanske kan ta vintern som en normal person. Om inte annat blir den här precis lika hemsk som de tidigare. Det värsta är att jag inte ens kan komma ihåg hur hemskt det var förra året. Jag vet bara att jag mådde pyton och blödde på benen pga kliade sönder dom.

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer