Hoppträning 7/10

God morgon på er.

Igår kväll var ingen bra kväll, men jag tänkte att vi skippar det tråkiga snacket och går rakt på hoppträningen istället. Jag red till träningen för att mamma inte hann köra oss, och han blir såå stissig på vägen dit. Man går över en bro som han tycker är livsfarlig och sen går han på tårna resten utav vägen. Bilarna som kommer kör inte heller i 50km/h utan snarare 150km/h. Jättekul! Så detta var sista gången jag red till Troya, aldrig mer.

Träningen i sig började med att vi red fram inne i manegen (jag hade egentligen ridit fram redan innan med tanke på min 20minuters väg till manegen, samt ridit i paddocken innan) så blev en lång framridning för oss. Vi började med att rida slalom mellan hinder, som ni kan se på filmen. Var svårt och klurigt men gav resultat faktiskt. När vi hade gjort det ett par gånger gick vi över till att rida på fyrkantsspåret och göra två 10meters volter på varje långsida. Vi har lite svårt för såna övningar, det händer liksom ingenting vilket gör att han blir stark och stum istället för att runda sig. Han behöver aktiveras hela tiden och vi höll på ganska länge med denna övningen. Men, allt passar inte alla hästar.

Sen började vi hoppa och det gjorde vi på båge över ett par plankor. Vi har ju bannemig tragglat på dessa plankor nu så det gick faktiskt väldigt bra. Speciellt i höger varv som hos Malin gick superdåligt. Träningen har gett resultat. Nu ska ni få se på filmen, jag ska sluta babbla.

Oliwer filmade men åt fel håll.. Hehe, så ni får tyvärr leva med det..

Gillar

Kommentarer

theamartinsson
theamartinsson,
Vad duktiga ni är!!
nouw.com/theamartinsson
amandajosefsson
amandajosefsson,
johannathedeen,
Ser ju toppen ut! Hatar när filmaren filmar åt fel håll, haha!
www.jtdressyr.blogg.se
amandajosefsson
amandajosefsson,
MEN VISST! Finns ju inget värre.
nouw.com/amandajosefsson