Hårets historia

Den här bilden är tagen idag, söndag den 5/3. Jag var hos min frisör Erika i fredags och vi har kommit hit. För er som inte har hängt med hade jag jättekort mörkbrunt/svart hår förr. Det var i oktober 2016. Då hade jag inte varit hos frisör på evigheter och färgat håret svart då, hemma, i flera år. Ni kan bara tänka er. Och jag kom till Erika och sa att jag ville raka av mig hela håret för jag var så trött på det slitna och det eviga färgandet. Jag ville bara ha tillbaka min egna, riktiga hårfärg så jag kunde låta håret vila. Men Erika övertalade mig att bara klippa av det slitna och börja resan mot att bli blond igen!

På de här tre gångerna jag nu har varit hos frisören har vi klippt topparna och ljusat upp det. Nu är vi äntligen i det stadiet där jag kan börja använda silvershampoo och kunna få till den rätta nyansen på egen hand. Det är som ni ser på bilden ovan fortfarande i en väldigt orange och varm ton, vilket jag absolut inte vill ha, men det är svårt att undvika.

Jag sa till Oliwer tidigare att våra framtida barn aldrig ska få färga håret, för det är verkligen ett rent (och dyrt) helvete att få tillbaka sin egen nyans.

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer