Hänt senaste dagarna

I fredags innan jag blev överraskad med en babyshower så var jag barnvakt åt Olivia & Liam! Vi bakade chokladbollar, kollade på Frost och spelade 4 i rad. Var så mysigt att hänga med mina älsklingar. ♡

I lördags var jag och mamma barnvakter åt Olivia, Liam och Elias! Vi tog med oss barnen till Barnens lekstad och de lekte loss i flera timmar. Därefter när jag kom hem stendäckade jag och några timmar senare kom Oliwers kompis hit, vi åt tacos och jag somnade halv 10 framför Gilmore Girls. Så trött efter fredagen haha.

Sen blev det söndag och vi julpyntade som jag redan har skrivit. Vi skulle ha ätit brunch på marstrands havshotell men de hade haft strömavbrott så brunchen var inställd. Istället åt vi långfrukost hemma och grejade. På kvällen käkade vi pizza och kollade på Love Actually. Är i sånt julmood hela tiden. Kan det inte bara bli december så man kan få se på julkalendern och öppna sin chokladkalender någon gång!!

Jag har kokat alla nappar och nappflaskor i helgen också föresten. Nu är allt tvättat och fixat inför hans ankomst. Den enda som saknas är just honom! Han får gärna komma snart (men inte innan 2/1 haha)

I måndags träffade jag den här som är redo att poppa vilken dag som helst nu. Vi åt jättegod äpplepaj som hon hade bakat och kikade i hennes bok hon fick på sin babyshower där alla har gissat datum som bebisen kommer.

Igår, tisdag, träffade jag Maja! Vi bakade lussekatter och pratade i hundra timmar. Så mysigt!

De blev förbannat goda de där lussekatterna, särskilt med julmust till. Kan vi bestämma att det är december nu? Jag orkar inte vänta mer.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229