Gymkhanaträning!

Nu är jag superstressad. Jag är en sån sjuk tidsoptimist och det är riktigt jobbigt alltså. Som idag till exempel startade jag ju dagen tidigt med utsläpp utav hästar och fixade åt Ametistas då också, sen åkte jag hem och total-slocknade till klockan halv 12!!!! Fattar ni? Hela dagen rök ju där liksom. Sen har jag kollat på julkalendern och vips var klockan 16 och jag som skulle ha träffat kompisar, hunnit fixa inför morgondagens jobb och nu ska jag sticka iväg och hålla gymkhanaträning som alltid på söndagar kl 17 på Tjuvkil Mellangård. Vill någon vara mer finns mer info på Facebook, annars kan ni skicka en kommentar så kontaktar jag er :)

Efter träningen ska jag rida min låtsassysters ponny Trevina, som jag red väldigt mycket förr, men inte har gjort på ett tag. Det ska bli roligt att rida ponny igen! Så himla längesen. Jag och Nathalie har en plan för henne till våren, så vi får helt enkelt se hur det blir med det. Men tanken är att jag ska börja rida henne lite smått igen i alla fall. Det kommer ni ju få se mer utav för jag tänkte sätta kameran i Nathalies händer så kan jag bjuda på både bild och film från både när jag rider henne och på alla duktiga gymkhana-barn!

Jag tror detta var min och Trevinas sista tävling.. Vi har tävlat både i Sverige och i Norge på internationella gymkhana-tävlingar, tävlat SM både i lag och i par och bilden ovan är ifrån par SM 2012? 2013? Jag minns inte. Jag tävlade i alla fall ihop med Celine Hagman på sin ponny Gisela, vi kom 4 totalt, jättetråkigt eftersom vi ledde hela helgen och var först in i A-finalen, men sen sabbade våra nerver alltihop. Celine vann förövrigt junior SM det året. Jag var inte med för Lucky blev halt veckan innan av ett sömstick, så himla tråkigt..

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer