Guld-söndag

Vilka dagar. I fredags var jag på Horseshow under hela dagen då min klubb bjöd alla som har varit funktionärer under året. Jag hängde med Sandra och vi var där från lite efter 9 till stängning. Var otroligt trötta. Detta är mitt första år någonsin som jag inte köper hästgrejer. Jag köpte en liten "välkommen-till-världen"present åt min systerdotter som kommer snart och hästgodis från PS of Sweden då det är det enda som är användbart i det skedet just nu. Så ja, det var min lilla shopping. Ska visa presenten men det får jag göra efter hon har anlänt.

Igår (lördag) var det alltså dags för Horseshow igen och den här gången gick jag ihop med Oliwer. Vi var där från 9 till 18 då vi valde att inte se eftermiddagspasset after all. Vi var hemma och gjorde oss iordning snabbt då min kompis fyllde 20 för några dagar sedan och hon hade bjudit hem alla på förfest. Vi gick därefter vidare till Trädgår'n där Blasterjaxx spelade och det var den roligaste kvällen på LÄNGE. Alltså så roligt och underbart. Vi var hemma någon gång efter 5 på morgonen. Inte så pigga imorse med andra ord.

Nu ska jag i alla fall åka till Ametistas och tömköra. Jag får med mig Oliwer men det regnar ute så vi får se hur taggad han är på att ha en kamera i handen. Var otroligt längesedan jag uppdaterade er med nya hästbilder men jag antar att det är en del utav min släppa-hästarna-fas om ni är med mig. Därefter ska jag och Oliwer fixa någon mys-mat och krypa ihop i sängen framför how i met your mother och bara mysa. Det känns som en lagom söndag. Ledigt imorgon med. Guld!

Gillar

Kommentarer