Graviduppdatering v41

Måste ju få upp graviduppdateringen för v41! Det kan vara den längsta och värsta veckan i livet haha. Den tog aldrig någonsin slut! Varenda dag kändes som en evighet.

Hade ett besök inbokat hos barnmorskan i början på veckan där jag som jag misstänkte att jag skulle göra- bröt ihop för att ingenting hände och jag ville verkligen inte gå två veckor över tiden. Vi gjorde de vanliga kollerna och allt var bra med bebis & mig. Vi pratade lite om igångsättning och bestämde att min barnmorska skulle skicka en remiss till östra för igångsättning på lördagen. Sen bestämde vi att jag skulle komma tillbaka på torsdagen innan för att prata om hur läget var och för att jag skulle ha något att se fram emot. Men inte visste väl jag vad som väntade ett par dagar senare.

Jag spenderade iallafall veckan med att gråta, promenera och tycka synd om mig själv. Mådde verkligen pissdåligt. Ville inte prata med någon eller träffa någon. Det kändes verkligen som jag var ensammast i hela världen. Nej fy, det var hemska vidriga dagar. Och värre var det när alla hörde av sig varenda dag och frågade om bebis var här, om jag kände av något. Dessutom hade vi 3 st falsklarm under veckan vilket sög för man fick upp hoppet varje gång.

Lånade Liam på en promenad & åt långa ensamma frukostar.

Oliwer muntrade upp mig med godsaker & det här var min utsikt neråt.

Sista bilden på magen. ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229