Graviduppdatering V40

Oj vad jag har hoppats på att slippa skriva den här uppdateringen. Men nä, ingen bebis i sikte här än. Han trivs alldeles för bra där inne uppenbarligen. Idag är det BF men det är lugnare än någonsin där inne. Undrar verkligen när han har planer på att ta över världen, för hans föräldrar väntar och längtar.

Har iallafall varit hos barnmorskan denna veckan och tog blodtryck som var bra samt mätte magen och lyssnade på hans hjärta. Allt var bra och det var i princip det. Jag fick även en ny inbokad tid i nästa vecka för att prata igångsättning, annars var det inte så mycket mer. Kändes lite sorgligt när jag skulle gå därifrån- kan vara sista gången innan han kommer som man var hos sin barnmorska. Vi är så himla nöjda med våran och har verkligen kommit bra överens.

I övrigt har jag haft tre kvällar på raken med massor av förvärkar som var så intensiva och tydliga att det gick att klocka dem. De höll på i ca 7-8 timmar innan de slutade och jag kunde somna. Så jäkla ovärt och onödigt känner jag. Ena kvällen fick jag verkligen upp hoppet och ringde till förlossningen för att fråga om det här var på riktigt för de gjorde så extremt ont. Hon kunde ju såklart inte svara på det utan sa att jag skulle duscha och ta Alvedon och se hur de utvecklar sig, vilket jag gjorde och sen efter ytterligare några timmar så avtog det- så det var ju ytterligare ett falsklarm. Så sjukt irriterande för den kvällen lät jag mig själv få upp hoppet. Men helt i onödan. Det är verkligen sjukt vad det tär på ens psykiska mående det här. Jag blir knäpp snart. Önskar inget hellre än att det ska dra igång så att jag får träffa honom. Jag går snart under.

Idag har verkligen varit en förjävlig dag, har gråtit större delen av dagen för jag är helt slut av sömnlösa nätter med förvärkar som inte leder nånstans utan avtar lagom till 05:30 tiden. Tack gode gud att jag inte jobbar längre iallafall. Men det är svårt att komma till ro längre stunder på dagen, men jag försöker sova ett par timmar iallafall. Jag är just nu ett känslovrak. Vet inte hur många samtal Oliwer har fått senaste dagarna där jag bara gråter haha. Så stabil nu!

Symptom/mående: nu har jag ju dragit typ hela mitt mående och mina symptom här uppe, det är ganska kasst just nu för att vara ärlig haha. Hoppas så att det snart drar igång för jag tappar de snart haha. Varje kväll puttar jag lite på honom i magen och säger ”kom ut nu är du snäll”. Men hittills lyssnar han inte på sin mamma..

Kost/cravings: jag äter allt. Förutom tortillabröd och isbergssallad precis som hela graviditeten. Undra om jag någonsin kommer att kunna äta det igen. Det känns inte så faktiskt haha. Isbergssallad är bland det värsta jag kan tänka mig vilket är så sjukt för i vanliga fall älskar jag det. Knäppt.

  • GRAVIDITET

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229