Graviduppdatering v39

Vecka 39 är slut och det känns riktigt jäkla sjukt att det idag, fredag, är exakt en vecka till bf! 7 dagar kvar! Vad fasen händer? Känns som vi precis var i vecka 20 och fick veta vilket kön bebisen har. Riktigt sjukt känns det här nu. Men jag är så taggad på att han snart är här!!

Symptom/mående
Den här veckan har det varit nyår och jag har haft en ganska bra vecka ändå. Det har varit mycket sömnlösa nätter igen och en del förvärkar men lite mindre än innan vilket har varit skönt. De enda de har gjort hittills är att ge mig falska förhoppningar.

Från och med i onsdags (1/1) har jag gjort det jag har kunnat för att vräka bebisen i magen. Har gått i backar (ledde bara till sammandragningar), har hoppat på min yogaboll (hände ingenting förutom ont i ryggen), har fått massage och badat ett varmt bad men näpp. Inget händer. Han trivs uppenbarligen väldigt bra inne i magen, men han är väldigt välkommen till oss på utsidan nu!

Kost/cravings
Nä. Inget alls. Har ätit mycket de senaste dagarna men inget som jag har velat ha mer än något annat. 🤷🏼‍♀️

Här sitter jag på yogabollen efter en dusch haha.

Gillar

Kommentarer

LinneaSpo
LinneaSpo,
Åååh, jag är i vecka 20 just nu och bara total-längtar tills maj när det är dags för mig! Kan knappt bärga mig trotts att jag kanske bör vara livrädd då det är den första. 🙈 Lycka till på förlossningen, hoppas inte du behöver vänta så mycket längre till! 😍❤
nouw.com/linneaspo
amandajosefsson
amandajosefsson,
åh så spännande!! tack så mycket & du med när det är dags för dig! ❤️
nouw.com/amandajosefsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229