Graviduppdatering v37

Godmorgon & välkommen vecka 38! Trodde aldrig att man skulle komma hit men jodå, nu beräknas bebisen där inne i magen som färdigbakad. Vi håller varenda tumme och tå dock att han stannar kvar till 2020 som planerat dock, även om vi längtar ihjäl oss efter honom.

Anyways, vi ska prata om vecka 37!

Symptom/mående
Jag har mått helt okej den här veckan, de är sig ganska likt tidigare veckor. Mycket förvärkar på nätterna som ger med sig på dagarna, vilket är så frustrerande för man får ju änna upp hoppet och sen blir det inget utav det- även om det såklart är en lättnad också egentligen i och med att han gärna får komma i januari. Har sovit helt okej vissa nätter, fruktansvärt andra nätter. Den här veckan har varit ganska jobbig psykiskt. Är helt slut av sömnbristen och det har varit alldeles för mycket på senaste så jag har i princip gråtit varenda kväll och känt mig som världens mest ensamma och hemskaste människa. Jag är ju inte ensam, men känslan har varit sådan av någon märklig anledning. Men jag har en fantastisk sambo, familj och vänner så jag har verkligen fått stöttning i min lilla dipp.

Ryggvärken som har varit fruktansvärd innan har blivit bättre överlag vilket är fantastiskt. Bebis har sjunkit mer och mer vilket gör det lättare att andas och den brännande känslan vid bröstkorgen är så gott som borta. Den har ersatts med ilningar mellan benen när jag går istället haha. Känns ibland som han ska falla ut.

Kost/cravings
Jag har äntligen något att skriva här! Apelsiner! Herregud så gott det är! Äter flera apelsiner om dagen. Längtar tills jag kan äta en till liksom. Nä det är verkligen fantastiskt gott. Annars går det bra med maten. Jag kan fortfarande inte äta tacobröd men igår åt jag en pastasallad och det var nog första gången som jag inte spydde efteråt.


Lite skev mage bara haha.

Jag & Lina på hennes 30års överraskningsgalej! Har varit väldigt dålig på att ta bilder denna vecka, så här är de jag har i princip. :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229