Graviduppdatering v35

Här har vi lite bilder från veckan som varit, från v35!

Symptom/mående
Jag har peppar peppar ta i trä börjat må lite bättre med ryggvärken och sådär, jag har fått sova så otroligt mycket bättre och har känt mig som en helt annan människa. Tydligen är det vanligt att foglossningen blir något bättre mot slutet för att bäckenet stabiliseras upp och jag är redo att skriva under på det. Dessutom har magen sjunkit lite grann nu så jag har inte alls den där brännande känslan på samma sätt vid bröstkorgen. Det är fortfarande jobbigt att andas på kvällarna för den är ju fortfarande hög, men inte alls på samma vis som innan. Det är en stor lättnad!

Jag har även senaste veckan haft väldigt mycket sammandragningar, vissa har gjort ont medan andra inte känts så mycket. Mycket molande värk i magen och i ryggslutet på nätterna samt en stickande/blixtrande känsla där nere haha. Jag antar att det beror på förvärkar och att han har fixerat sig. Vi ska till barnmorskan nu på onsdag så jag antar att vi då får veta hur han ligger, sist vi var hos henne så låg han med huvudet ner men var inte fixerad än. Blir spännande!

Kost/cravings
Precis som förra veckan så är de inget särskilt som jag är sugen på utan jag äter de mesta nu för tiden, vilket är så skönt! Att slippa vara illamående och inte kunna äta saker som man egentligen gillar. Jag äter många clementiner, men de gör man ju denna tiden på året, haha.

Jag frågade Oliwer om han hade velat byta med mig nu denna perioden i graviditeten eller om han hellre skulle vilja ta början, han svarade utan tvekan denna perioden och jag håller med honom! Den här perioden må vara jobbig för allt är väldigt tungt och man är klumpig, men satan så skönt det är att slippa spy!

Gillar

Kommentarer