Graviduppdatering v34

Hej och VÄLKOMMEN slutet på v34!! Vad händer ens, 5 veckor kvar till beräknat datum! 5 veckor kvar till det är ett nytt år! Nä alltså stopp stopp stopp. Fast stoppa inte tiden, för jag längtar ihjäl mig tills han är här. Det har ni nog räknat ut vid detta laget, men jag tänker att vi kör igång med graviduppdateringen.

Symptom/mående
Jag har faktiskt mått ganska bra den här veckan! Sömnen har som vanligt varit sådär, men har faktiskt sovit bättre än på länge. Så otroligt skönt att få ett par timmars sammanhängande sömn. Ryggen är inte på topp men hade inte förväntat mig det heller med tanke på att det bara blir tyngre och tyngre ju närmre bf vi kommer såklart.

Han sparkar på som bara den och väcker mig på nätterna genom att använda mina revben som boxningssäck. Herregud vad ont det gör alltså, trodde inte att det skulle bli så illa men jag får liksom lägga handen precis under revbenen för att "trycka bort" honom. I övrigt känns rörelserna mycket mer svepande och dragande nu än tidigare.. Det är i princip bara på revbenen och urinblåsan han får in bra träffar, antar att det inte finns så mycket plats att sparka runt på. Igår på ett möte på jobbet så fick han in en fullträff på urinblåsan och det var verkligen på håret att jag inte kissade på mig haha. Han är stark nu :)

Kost/cravings
Som de senaste veckorna så har jag inga cravings alls. Jättetråkigt! Jag längtar tills jag kommer till det stadiet där jag bara vill äta ALLT som alla säger att man gör i slutet, men dit har jag inte kommit. Jag är sugen på det gamla vanliga, så jag känner mig rätt vanlig med kosten. Äter pepparkakor som om det inte finns någon morgondag, lussekatter och julmust. Men det är ju inget ovanligt för att vara jag den här årstiden.. Så den här punkten kommer kanske inte utvecklas så mycket under resterande veckor.

Försök att fatta att det bara är absolut MAX 6 stycken såna här inlägg kvar? Sen är han här! Jösses...

Gillar

Kommentarer