Graviduppdatering v29

Vecka 29 är nu avklarad, när vi gick in i v29 gick vi även in i tredje och sista trimestern! Det var en så fräck känsla att se det på apparna att nu är vi där!

Men nu kör vi en recap på vecka 29!!

Symptom/mående
Det har inte varit en så bra vecka. Har sovit dåligt varenda natt senaste veckorna, men det har verkligen varit extremt denna veckan. Jag har vart vaken mellan 2-5 i princip varje natt. Omöjligt att somna för det går inte att hitta några bekväma ställningar, det gör så ont i ryggen. Det gör även jätteont i ryggen under hela dagen på jobbet och eftermiddagarna har varit olidliga. Jag sitter ju ner hela dagen, alternativt kan stå upp, men jag är still hela tiden vilket gör värken värre. Det går ju inte att gå omkring med datorn i famnen och jobba samtidigt tyvärr...

Så i fredags var jag på läkarbesök och blev sjukskriven 50% för foglossning. Det känns faktiskt jättebra. Tanken är att jobba varje förmiddag för det är då det funkar bra, det är alltid eftermiddagarna som är värst.

Kost/Cravings
Kexchokladen hänger i såklart, annars har jag varit väldigt sugen på curry! Currysås med ris har jag ätit flera gånger denna veckan och det är så så gott. Har varit dålig på att äta denna veckan, vilket har gjort tröttheten ännu värre men efter jobbet har jag kommit hem och däckat. Varit så jäkla trött så jag har knappt vetat vad jag heter.

Ikväll ska vi iallafall äta tacos igen, det har varit två gånger under hela graviditeten som jag har varit sugen på det och man får liksom passa på.

Gillar

Kommentarer