GOOD DAY.. or not

Hej på er. Jag har idag jobbat och dagen startade hur värdelöst som helst. Jag ska berätta. Först och främst vaknade jag med mensvärk eller vad man nu ska kalla det. Jag har inte mens av olika anledningar som vi kanske inte ska dra upp här, haha, ska prata om det i en video tänkte jag men mer om det när det är aktuellt. Jag får mensvärk en gång i månaden, och mina damer, den mensvärken vi brukar ha när vi har mens är ingenting jämfört med det jag får den här gången i månaden. Jag kan inte andas, jag kan inte sitta eller ligga eller gå, det svartnar för ögonen och Oliwer har fått fånga mig X antal gånger från toaletten för jag är nära på svimma. Så det hade jag imorse, jätteenkelt att äta frukost kippandes efter luft.

Så åkte jag med tåget till jobbet och väl inne i Göteborg hällde regnet ner. Jag fick känna färg när min jacka inte var vattentät och fick gå 1km i PISSREGN. Om jag hade fått en hink över huvudet så hade jag varit torrare än vad jag var när jag kom fram till jobbet. Så jag fick skrapa ihop kläder från mina kollegor haha. Fick låna en kjol och en skjorta så fick mina egna kläder hänga på tork. Hade en vit blus på mig = genomskinligt = ej passande på kommunens kontor. Haha!

Efter jobbet lagade jag middag som jag och Ollie åt, tvättade en maskin tvätt och har nu umgåtts med min mamma några timmar på kvällen. Kom precis ur duschen och har målat naglarna. Ska strax hoppa ner i soffan och titta på ett avsnitt How i Met your mother innan det är sovdags. Såååå trött. Vi hörs imorgon!​​​​​

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229