Godmorgon torsdag

God morgon, god morgon!

Jag är hemma idag också, och spännande saker väntar ikväll. Är med lite skräckblandad förtjusning som vi åker till veterinären på Tjörn i eftermiddag. Håller alla tummar att vi bara hittar saker som är att förbättra och inget som är allvarligt eller stort. Läskigt. Jag lovar att blogga om det ikväll, hur det gick och så vidare.

På tal om något helt annat- hur mycket hatar man när man har tänkt sig ett inlägg och ska sätta sig ner och skriva det, klickar helt utan anledning in på en annan blogg och ser... att personen just har postat ett exakt likadant inlägg. Alltså. Nu kan man ju inte skriva det för då tror ju alla att man bara härmar. SÅ TRÖTTSAMT att jag dog. Var ju så himla klockrent och verkligen i tiden att skriva ett sånt. Typiskt.

På tal om något helt annat igen (snabba svängar här) så ska jag nu börja kolla på andra säsongen utav make it or break it medan jag äter min nybakade äpplepaj i min älskade rosa hjärtansform med vaniljglass. Mums! Visar bilder + recept senare.

Dagen/dagarna innan vi åkte till Kos så var jag och lämnade av mina marsvin Doris & Lily till deras nya matte. De är numer stadsbor och bor i centrala Göteborg med ett par andra flickor. Jag & Oliwer kände att vi inte riktigt hade tiden för att ta hand om dom och det var synd om dom nu på slutet. De var ensamma väldigt mycket och vi gjorde liksom inte mer än vad vi behövde. Så nu har dom fått det jättebra och tjejen som har dom är väldigt engagerad. <3

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

amandacarlsson78
,
Hoppas allt går bra för er på kliniken. Håller mina tummar! 😊 kram
amandajosefsson
amandajosefsson,
lindabergqvist
lindabergqvist,
Haha, håller med dig om de med inläggen. Så jäkla störande!
nouw.com/lindabergqvist
amandajosefsson
amandajosefsson,
MEN VISST. Alltså blir så irriterad.. Kram.
nouw.com/amandajosefsson
amandacarlsson78
IP: 82.99.3.229