Godmorgon tisdag

God morgon på er!

Hoppas ni hade en bra måndag, om inte, så hoppas jag att ni får en fantastisk tisdag! Jag låter så äckligt käck när jag skriver sådär, innerst inne vill jag att tåget aldrig någonsin ska komma så jag kan gå och lägga mig igen. Trött idag, precis som alltid. Den här oändliga tröttheten, spelar ju ingen roll när jag somnar för jag är lika trött ändå.

Igår satt jag i 4 timmar och jobbade med bloggen, min fotosida m.m. Redigerade bilder till två kunder samt blev inbokad på ett sjukt roligt jobb den 8 juli. SÅ taggad. Jag letar redan inspiration till de här fantastiska bilderna, och jag lovar att visa er resultatet om kunden går med på det, vilket jag tror hon gör. Ska bli så roligt!

Idag ska jag först jobba. Efter ska jag till Dammen och hälsa på Anneli. Vi ska äta kvällsfika och promenera. Ska bli mysigt att åka dit, var längesen jag var där nu. Men nu måste jag verkligen dra mig! Vi hörs under dagen med roliga inlägg!

Några bilder från när jag var och hälsade på hos min pappas tjej Maud. Hon har 16 ragdoll katter hemma, varav 13 kattungar!

Gillar

Kommentarer

ISA,
haha åh känner mig alltid käck i mina inlägg, men det är ju så man ska se på livet 😉 du får hinka kaffe idag! heja 😃
www.isabyl.se
amandajosefsson
amandajosefsson,
Precis!! Haha 😃
nouw.com/amandajosefsson
ISA
IP: 82.99.3.229