Godmorgon onsdag

Hej på er, god morgon!

Det känns lite som måndag idag, men det är ju redan onsdag. Jag var ju ledig från jobbet både måndag och tisdag då jag och Emelie var i vår kära huvudstad. Men nu är det slut på alla roligheter just nu (det tackar bank-kontot för!) och jag ska nu som jag skrivit tidigare fokusera till 100% på det jag har försummat under den här perioden, det vill säga pluggandet, jobbet och bloggen.

Jag har sjukt mycket bloggmaterial men jag hinner inte ens lägga upp det för att det är så mycket annat på gång. Men såfort jag har skickat in dessa sista uppgifterna som jag bör göra imorgon/torsdag så är jag i fas sedan. Jag är så glad att jag har världens bästa vänner som har hjälpt mig med förklaringar till hur jag ska göra med speciellt matten, det är verkligen inte lätt. Det tar mig sjukt lång tid att förstå och igår satt jag och grät med matteuppgifterna framför mig för det är så sjukt svårt! Jag vill bara ha skiten klar.

Anyway. Så idag ska jag först jobba, köpa en extern hårddisk och ett par skor påväg hem och sedan är det verkligen köp-förbjud deluxe för mig. Hem och sätta mig direkt med plugget till klockan slår 8, då är det innebandy. Nu vet ni hur min dag ser ut, hoppas ni får en jättebra dag!

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

sandraohlen
sandraohlen,
Heja dig!! Du klarar det här 😘
nouw.com/sandraohlen
IP: 82.99.3.229