Godmorgon lördag

Hej på er! Jag har varit vaken sedan länge, halv 8 för att vara exakt. Samlar så mycket vuxenpoäng nu för tiden så jag funderar nästan på om jag verkligen ska fylla 20 och inte 67. ;) Nästan så illa är det. Igår var ju Emelie här, vi käkade glass och kollade på Pretty Little Liars. Jag orkar inte ens gå in på den serien alltså, så förvirrande. När hon åkte hem gick jag och la mig, klockan 22:30 en fredagkväll. Haha!

Så därför vaknade jag utvilad imorse. Skönt. Och ingen stress att gå upp vilket också var skönt. Inte haft en sådan helg på länge och det är behövligt. Människor som säger annat ljuger så tro inte på det. Jag har spenderat tid med att leta efter fina köksbord och någon smart lösning på bänkskivan på toaletten jag berättade om igår. Hittat ett fint bord från Ikea som jag tycker om, måste få ett godkännande från personen som har lika mycket att säga till om bara. Håll tummarna åt mig!

Anyway. Jag ska klä på mig ridkläderna och åka till ett stall här i närheten för att kika på en häst som jag eventuellt ska börja rida lite grann. Sedan ska jag hem och duscha, åka till min syster för att träffa min systerdotter innan jag ska rensa hennes garderob och hitta något att ha på mig ikväll. Alltså rensa min systers garderob, inte Olivias. Hon är några storlekar för liten må jag tro ;) Size 50 är inte min size om vi säger så. Om ni nu trodde de, hahaha. Ikväll väntar inflyttningsfest och sen är det oklart var det bär av näst. Imorgon ska jag till Nathalie och rida islandshäst för vi ska tydligen tävla om någon vecka, herregud! Ska försöka locka med mig Oliwer så kan ni få er ett gott skratt sen med filmbevis på detta roliga.

Hoppas ni får en bra dag allihopa!

Gullepluttan. Så otroligt, otroligt, söt. Nej jag är inte det minsta partisk.

  • VARDAG
  • Nära Kungälv

Gillar

Kommentarer