Godmorgon!

Godmorgon på er. Jag hade fullt upp från morgon till kväll så tiden fanns inte alls för att blogga eller ens öppna datorn. Direkt efter jobbet åkte jag till min systerdotter Olivia (behöver nog inte skriva systerdotter längre va? Ni vet vem Olivia är?) och lämnade ett par supersöta brallor till henne. Jag tar mitt uppdrag som gudmor på fullaste allvar och kommer skämma bort henne så mycket. Haha! Skulle bara åkt dit och lämnat byxorna men slutade med att jag satt med henne i knäet i 30 minuter innan jag kom iväg. Då åkte jag och storhandlade. Hatar att handla själv, det är omständigt när man ska bära upp allt till lägenheten tycker jag.

I vilket fall när jag kom hem gjorde jag lasagne och sedan tränade jag till min nya tv-serie Degrassi. Idag är det alltså torsdag, snart helg(!) och jag ska försöka hålla mig ifrån att träffa Olivia som jag gjort varje dag den senaste veckan, och laga middag samt träna och spela in en video! Jag ska försöka skriva ett inlägg som kommer upp under dagen, annars hörs vi senare när jag är hemma igen. Kram!

Jag vill som tidigare sagt inte lägga upp bilder på Olivias ansikte med tanke på att jag inte vet vad för människor som läser här. Hoppas ni förstår :-)

  • VARDAG
  • Nära Komarken, Kungälv

Gillar

Kommentarer