Godmorgon!

God morgon på er! Hoppas ni alla har haft en bra start på den här veckan. Jag tänkte kort och gott dra vad som händer för mig och även vad som har hänt den här veckan, så ni är on board så att säga.

Måndags så var det första dagen på jobbet efter semestern för mig. Jag har inte haft den bästa semestern då jag har varit sjuk och är egentligen fortfarande sjuk. Så jäkla trist, men så är det. Så jag jobbade, kom hem med ett senare tåg, lagade middag åt mig och Oliwer och kollade på TV. Är helt utmattad på kvällarna pågrund utav att jag ännu inte är frisk då. :(

Igår(tisdag) jobbade jag som vanligt, och när jag kom hem hade Oliwer maten klar. Min syster, hennes sambo och Olivia kom hit på middag innan min moster + kusiner och hennes mamma + man kom hit, haha, det är inte så rörigt som det låter. De ville se våran lägenhet så vi fikade. Efter det duschade jag och la mig i princip.

Idag är det då onsdag och jag jobbar, när jag kommer hem ska Emelie (min bästis) komma hem till mig och vi ska se på PLL. Jag ska göra situps och armhävningar också. Men vet inte hur mycket man vågar med tanke på att jag fortfarande inte är frisk.

Torsdag ska jag jobba och sen till min mamma på middag med min familj. Mysigt.

FREDAG ska jag jobba och därefter ska jag laga dröm-god middag till mig och Oliwer, fira att det är HELG och vi har inte en enda spikad plan i helgen. Känns underbart att vi kan göra precis VAD vi vill. Det suger dock att min bästis åker utomlands i två veckor. Hua, hur ska jag överleva. Vi ska i alla fall till Mio, Ikea och Cervera i helgen.

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer