Godmorgon

Eller ja, god förmiddag! Den tjocka nästäppan & svullna halsen jag har haft i över 2 veckor har nu äntligen börjat släppa!!! Hur underbart som helst. Så nu har jag friskskrivit mig och har semester 🎉 Hur underbart som helst. Jag har haft energi idag men vill inte ta ut mig för mycket så jag ska ändå ta det lugnt idag, helt frisk är jag ännu inte. Har städat här hemma (har insett att jag är precis som Monica i Vänner....) och ikväll har jag bjudit hem en vän som jag inte träffar så ofta, men varje gång är det lika lättsamt som alltid. Hur härligt? Älskar det. Ska iallafall bjuda henne på middag bestående utav... majs. Hon gillar inte det så mitt mission är att få henne att älska det ikväll. Lovar att berätta hur det går..

Imorgon ska jag och 3 av mina bästisar åka till Ullared! Ska bli hur kul och nice som helst. Vi ska åka imorgon kl 8 och vara där hela dagen. Jag var ju där precis men inser att det är mycket jag glömde köpa då, dessutom är det superkul att åka på roadtrip med mina girls. Bästa!

Nu kommer snart min morbror hit och ska hjälpa mig att montera väggfäste för tv:n i sovrummet och även några hyllor. Tur man har händiga killar i sin omgivning när man själv inte är den bästa med hammare & spik haha. Oliwer monterade våran tv-bänk igår, ska visa er senare hur det blev, han är grym den där killen. Love him.

Gillar

Kommentarer

alexandrastenlund
alexandrastenlund,
Om du får mig att älska majs LOVAR jag dig en medalj 😉
nouw.com/alexandrastenlund
IP: 82.99.3.229