Godmorgon!

Hej på er!

Hur ser dagen ut för er?
Min dag ser ut som följande; åka på en liten intervju, köpa strö & kraftfoder, åka till stallet, ta hand om Ametistas, hålla i en ridlektion för Terese, åka och jobba kväll.

Nu ska jag strax sticka iväg men jag tänkte dra lite snabbt vad som har försiggått de senaste dagarna jag inte har uppdaterat optimalt. I tisdags var jag i stallet på förmiddagen och min plan var att rida ut. Den planen krossades dock. När jag skulle ge hästarna lunch så blev Ametistas sparkad ganska illa. Tog in honom direkt men kunde inte se någon hälta. Spolade kallt vatten på benet samt sprayade "första hjälpen-spray" eftersom att det blödde lite. Jag ville inte ställa ut honom till hagkompisen igen utan han fick gå in i rasthagen. Jag har haft det på känn länge att det inte är bra mellan dom och att det inte känns bra i magen, men nu vill jag verkligen inte släppa in honom dit igen. De funkar inte ihop och jag vill inte gå runt med en ständig klump i magen att han ska bli skadad. Jag har liksom inte råd att han ska bli skadad på grund utav en så dum orsak som att hästen i hagen skadar honom. Nej tack..

Sen på kvällen gick jag bredvid på Humana Omsorg! Det var superroligt och nu har jag skrivit på anställningsavtal. Jag var hemma närmre halv 12 och då störtade jag i säng för att dagen efter gå upp kl 6. Inte många timmars sömn där inte. Jag gick alltså bredvid även igår. Efter det åkte jag till stallet för att se till Ametistas, för att lämna min sadel till en tjej som ska prova den och sen åkte jag till sjukgymnasten. Jag har fått mer ont i stora delar utav ryggen det senaste så jag ville kolla vad man kan göra mot det. Jag ska berätta mer om det i ett annat inlägg, det blir himla långt nu och jag har mycket att berätta..
KRAM!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229