Gårdagens hoppträning

Igår var vi på hoppträning för Malin Trollnäs på Stall Holmegård. Vet inte riktigt vart jag ska börja, men det är mycket som cirkulerar i mitt huvud just nu och jag var inte riktigt på plats mentalt igår. Funderade på andra saker, hade ingen motivation alls vilket ledde till att vi misslyckades, efter att ha misslyckats flera gånger. Eller inte vi, utan jag. Jag gav honom inga förutsättningar att göra rätt utan jag snålåkte och red inte. Han fick lösa alla uppgifter själv, tills jag fick bryta ihop lite och sedan komma igen. Så det blev väldigt mycket bättre i slutet. Men jag hade absolut ingen bra känsla igår, jag var inte motiverad och det är så konstigt. För jag är supermotiverad till att rida, vill rida hela hela hela tiden, men ändå så orkade jag inte igår. Det var liksom inte roligt där i början, men efter att Malin skällde lite på mig blev det mycket bättre och jag shape:ade upp mig och gav oss bra förutsättningar.

Jag måste lära mig att sätta tankarna åt sidan och fokusera på uppgiften vi har framför oss. Kan inte gräva ner mig i saker som inte är relevanta just nu utan ta det efteråt. Min fina häst ställer alltid upp och det gör mig lite ledsen. Han försöker alltid vara till lags, och så sitter jag och tänker på något helt annat under tiden.


Som ni ser på filmen hoppade vi 3 hinder på en S-båge. Det har vi tränat på hemma efter en annan träning, vilket är svårt! Det ser så enkelt ut men är supertricky. Vi hade först 6 språng i mellan och sedan 5. Det var lätt att få in 5,5 eller 6,5 språng, men vi lyckades bra efter åtskilliga försök ;)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229