Full jäkla rulle

FÖRLÅT!!!

Alltså, jag kan inte ens förklara hur kaotisk den här jäkla dagen har varit. Har ju som ni kanske vet börjat ett nytt jobb, eller ja, det är samma jobb fast på ett annat hem fast det tillhör liksom Gläntan där jag vanligtvis jobbar. Så det är sjukt mycket att lära sig, att ta in och att tänka på. Idag jobbade jag dessutom över i två timmar då det är en som jobbar halvtid, så jag har idag jobbat 10 timmar = sjukt trött i benen, för att inte tala om min rygg. Jag vet ärligt talat inte om jag kommer upp ur sängen imorgon... Då ska jag "bara" jobba 5 timmar.

På tal om imorgon!! :D Så är det äntligen dags för min andra Malin-träning. Jag ska alltså åka till Holmegård imorgon för att hoppträna för Malin Trollnäs. Jag har ju bara tränat för henne en gång tidigare, och det var precis i början på Augusti tror jag? Eller slutet på Juli till och med? I alla fall, så när andra träningen var ställde hon in träningen och nu tredje så var jag i Grekland. Men, imorgon! Då jäklar. Ska bli så himla roligt, jag är dock väldigt orolig för min rygg men vad tusan, vila kan man ju göra i graven! ;)

NU ska jag i alla fall verkligen ta tag i mitt försummande utav er, och min kära blogg. Inte konstigt att statistiken sjunker med tanke på mitt bloggande. Men jag lovar er, nu skärper jag mig!!!

Förra Malin-träningen.

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

vendelabergmanlyck,
Gud, riktigt fin häst du har! Riktigt avis!!
mokey.blogg.se
amandajosefsson
amandajosefsson,
Men haha tack! Är mycket jobb kvar, men kul att läsa 😊 Kram.
nouw.com/amandajosefsson