Framtidsvision

Jag är så otroligt sugen på att flytta hemifrån. Det går inte en dag utan att jag tänker på att flytta hemifrån. Förhoppningsvis är det inte alltför långt bort. Då ska jag såklart flytta ihop med min pojkvän. Jag har länge tänkt att jag kanske inte alls vill köpa en lägenhet i Kungälv/nära hem, utan det hade varit så roligt att köpa en lägenhet i Karlskoga, i Norrköping eller varför inte i Lund? Bara för att få se något annat och göra något annat. De närmsta åren kommer man inte göra så mycket annat än att jobba förrän det är dags för nästa steg: barn och bröllop. Jösses, skrev jag ens det där? Det dröjer långt men ni förstår min tanke.

Planen är i vilket fall att vi köper i Kungälv, och sen när både jag och Oliwer har landat i vår vardag som utflugna så ska vi skaffa en hund. En vuxen hund från något hem för vanvårdade/o-önskade hundar. Oliwer vill ju att vi ska ha en valp, men det vill absolut inte jag. Det är alldeles för mycket jobb med en valp samt tidskrävande samt att det är fler som vill ha en valp än en vuxen lite äldre hund. På så sätt slår vi två flugor i en smäll: en hund som kan vara med på det mesta, som inte kräver så mycket jobb, som kan sitt, stanna och så vidare och som kanske inte har det så lätt att hitta ett nytt hem. Det viktigaste för mig är att det är en hund som inte är jättestor, som är lugn och snäll, som kan vara med i stallet och som inte är vit! Det ska vara en svart/brun hund som inte fäller mängder.

I övrigt tänker jag att livet kommer se ut ganska som det gör nu, jobba - stallet - blogga - vara hemmafru ;) Jag längtar faktiskt. Ska bli så roligt att få skapa sig ett eget liv. Hur häst-fronten kommer se ut är väldigt oklar. Jag har absolut ingen aning om vad jag vill längre. Antingen ha kvar Ametistas, sälja honom, köpa en ung-ponny? Köpa en storhäst? Låna häst? Inte köpa alls? Men om jag inte har någon att rida på så kommer jag gå under, det vet jag.

Tänk om man fick designa sitt eget hem. Då hade jag velat ha marmor överallt. Och grått. Och vitt. Fantastiskt!

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer