För er torrbollar

På vintern blir jag som en stor torr-boll i hela kroppen, jag blir så torr på benen att jag får utslag. Så om det stämmer att man kan bli allergisk mot vintern, så är jag ett levande bevis. Ansiktet har varit någorlunda okej men de två senaste åren har det varit allt annat än roligt. Jag flagnar, i ansiktet. Så sjukt äckligt. Och det värsta är att när man sminkar sig när man är så torr är att det blir liksom sminkade torra flagor. Uuh så vidrigt. I vilket fall så har jag inte orkat göra något åt det, det kliar och sticks men jag har kunnat leva med det. Det här året däremot är det katastrofalt. Jag flagnar överallt. Nu ska jag skona er från detaljer men jag kan säga som såhär, att när man är så torr att man drar ett streck i ansiktet med fingret och det lossnar hudflagor + att det svider så fruktansvärt mycket såfort man ens nuddar ansiktet, då är det dags att göra något åt det. Usch vad vidrigt det här låter och är alltså!

Jag gick in på Åhlens idag och sa: jag behöver ha en ansiktskrä​​​m nu, jag är så torr i ansiktet. Och hon sa: lucky for you, vi har extrapris på en fantastisk ansiktskräm från Biotherm. Så 199kr fattigare har jag en ansiktskräm som tydligen ska vara jättebra. Jag längtar tills jag ska ta bort sminket och smörja in ansiktet. Jag är bara så rädd att jag istället ska utveckla finnar. Det finns ju ingen balans i det där. Antingen supertorr och inga finnar, eller bra hy med tusen finnar. Då väljer jag hellre torr hy.

Så jag vill tipsa till er som också blir torrbollar på vintern om den här krämen, jag kan inte riktigt uttala mig än men jag har den på handen och den är super-len och härlig. Så jag hoppas på samma effekt på ansiktet. Man ska ta den på kvällen när man tagit bort sminket och på morgonen innan man sminkar sig. :)

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
Jag som också har torr hud, även om det inte svider på mig 😊 , kan tipsa om denna rengöringen: http://eleven.se/dermalogica-essential-cleansing-solution-28209.html#description Inte billigast, men ett måste för mig på vintern.
escana.blogg.se