För att du är du

Har just sminkat klart mig och plattat håret och sitter matt i soffan igen. Det ständiga problemet. Vad ska man ha på sig? Men istället för att tråka ut er med det så ska jag ägna inlägget åt en man som idag fyller år.

Och nu tänker ni att vem är den här mannen som fyller år idag, och hur gammal blir han med tanke på att hon kallar honom för man? Och det ska jag svara på. Mannen jag skriver om och bär med mig varenda eviga dag är ingen mindre än Sveriges bästa artist, Håkan Hellström. Göteborgs stjärna. Göteborgs hjärta.

Han fyller 42 år idag och det firar han med att släppa din tid kommer. Som såklart spelas ur mina högtalare just nu. Är inte det magiskt hur han kan vara 42 år och har varit on top i så många år och han levererar upp till varenda förväntning igen? Jag är helt och fullkomligt tagen utav den här personen. Inte på det sätt för att han är en känd artist, utan för att han alltid kommer vara sig själv. Det känns som att när varenda detalj i den här världen förändras och ingenting känns säkert längre, så kommer Håkan alltidalltidalltid att finnas där. Låter helt bisarrt men de som förstår, de förstår.

Det gör inte ont så länge du är med mig.
Den textraden bär jag med mig varje dag. Och det är så sant, Håkan.

Stort grattis på födelsedagen. Och stort grattis för att just du fyller år mittimellan två av de bästa personerna i mitt liv också. Det är bara fantastiskt.
​Som avrundning: tack för att du är en stor & sann inspiration i mitt liv. Tänker på dig varje dag.

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer