Flytta hemifrån-hjälp?!

Om du tänker att du ska flytta hemifrån, vad är det första som dyker upp i ditt huvud då? För mig är det; kunna vara uppe hur länge som helst och kunna smälla i skåpsluckor hur mycket jag vill, kunna ha tv:n på högsta volym, bestämma när jag ska tvätta själv och bestämma när jag ska städa.

Sedan efter allt det där roliga så kommer det praktiska. Hur gör man när till exempel ett rör går sönder mitt i natten? Jag kom på den här tanken häromdagen och kände mest; vad gör man? Jag hade ju utan tvekan lämnat över uppgiften till min pojkvän, men till er singel-brudar där ute som inte har någon händig pappa eller kompis, vad gör man?! Jag har svaret. Och jag tänker hålla på det ett tag till. Ni kommer hitta länken längre ner i inlägget. För först tänkte jag visa er mitt drömkök & dröm-badrum, som även är möjligt med hjälp utav det här företaget.


I vilket fall är jag säker på att jag ska ha ett kök i marmor. Everything's about marmor. SÅ snyggt. En fräsch, snygg toalett och inga rör får någonsin vara sönder, haha. Kommer drömma mardrömmar om detta. Men för att lugna er girls som ska flytta hemifrån snart, använd er utav den hääääär tjänsten. Ni kommer känna er trygga.

/i samarbete med

Gillar

Kommentarer