En underbar jävla jul

Idag ska jag & min pojkvän + min familj gå på bio. Det är den nya julfilmen, "en underbar jävla jul". Jag vet inte riktigt vad jag tycker om titeln, jag älskar julen och har därför väldigt svårt för det där "jävla".. För att inte tala om när det dricks alkohol på jul. Jag tål det inte. Förstår inte grejen alls, hur man kan förstöra en så fantastisk helg med att dricka sig full när det finns barn i närheten? Vill inte ens tänka på hur många barn som far illa av vuxna som dricker alkohol på högtider såsom jul, midsommar och så vidare. Pinsamt, hemskt och fruktansvärt.

Jag kommer i alla fall ALLTID stå för en VIT jul. Inte som i snö, utan för NOLL-TOLERANS till alkohol. Jag kommer aldrig gå ut på juldagen, eller någon annan juldag. Julen är barnens högtid, och så ska det förbli. Den här frågan är något jag verkligen brinner för, och varje år stödjer jag vitjul.se. Det tycker jag att alla ska göra.

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
Håller med dig till 100%. Julen är barnens högtid och jag ser ingen som helst anledning till att dricka alkohol. Jag vill umgås med familjen och äta massor med god mat och se hur glada barnen blir av sina julklappar.
escana.blogg.se