En ny iPhone och nya skor

Nouw-bloggare, är det bara jag som upplever Nouws app samt sidan som otroligt seg?

Idag hann jag inte med det tidiga tåget hem vilket gör att jag är hemma 40 minuter senare. Det är sjukt segt när det blir så. Men jag hann in på Wassens och se att de hade inne de nya Johnny Bullsen ändå, så imorgon ska jag slå till så jag kan ha dom på nyårsafton. Materiell lycka på hög nivå. Dock blir man fattig. Men det är det värt. :)

Jag ska strax sticka iväg till stallet och medan jag rider Ametistas ska Oliwer mocka och ordna åt honom. Så snällt. Note to self: köpa nytt kraftfoder och strö. Om klockan inte blir för mycket ska vi hem till hans kusiner och ha en försenad julklappsutdelning. Tror att speciellt Theo kommer bli glad då han ska få ett lasersvärd som han har önskat sig. Om klockan blir för mycket ska jag istället svänga förbi City Gross och köpa hårfärg. Jag har bestämt mig för att göra något åt min hemska färg jag har nu, men vad det blir, det återstår att se..

Sist men inte minst, innan jag avslutar det här otroligt intressanta inlägg, så har jag idag sagt upp mitt abonnemang på Telenor och istället tecknat mig för Comviq. Fick samma deal för 150kr billigare så det var liksom inte så mycket att orda om egentligen. Tycker dessutom om Comviq mer, vet egentligen inte varför jag har haft Telenor från början, men nu är i alla fall en iPhone 6s rosa påväg hem till mig. Wehooo.  • VARDAG

Gillar

Kommentarer