En lördag hos Emelie

I lördags för snart en vecka sedan bjöd Emelie hem mig, Oliwer, Mattias och Jesper på middag på hennes altan. Vi (läs: Oliwer) grillade kyckling medan vi andra drack sangria och bara chillade. Var så sjukt fint väder och så sjukt varmt!

Jag sa på skämt till henne att hon skulle göra morotskaka, tro tusan att det står en morotskaka hos henne när vi kommer dit. Hon är bäst, men det vet ni redan.

Och ja, sangrian måste ni ju se också. Gudomlig. Hon är bra på det mesta min bästis.

Och Oliwer, han grillade på.

Sen åt vi!

På min och Emelies bucketlist för sommaren (kommer mer info i ett eget inlägg) så står det att vi ska lära oss att åka longboard. Så det gjorde vi. Ni ser ju hur bra det gick för mig, Emelie var däremot en naturbegåvning!

Som om longboard vore någon medfödd kill-grej så kunde ju såklart alla tre killar åka fläckfritt. Eller ja, Mattias åkte ner på ängen en gång men annars! Orättvist.

Efter åkning gick vi upp till Emelies hus igen.

Oliwer ville tvunget spela kubb så det gjorde vi. Gissa vilka som förlorade? Jag & Emelie. Jag skyller dock verkligen på sättet Oliwer hade ställt upp våra på. Inte alls svårt att få ner... (Kolla backen..)

Vi satt ute till klockan 12 på natten, drack sangria, drack drinkar, gjorde spel och umgicks. Var supermysigt. På bilden nedan ser ni Jespers ena kasse med alkohol. Han hade druckit en god röd sån här men han visste inte vilken. Så han köpte en av varje. Det var strawberry breezer vilket är typ den vanligaste cidern någonsin haha. Men fint var det!

Nu har ni fått så mycket bildbomber det senaste att jag nu får lugna mig lite hehe. Jättemysig kväll i alla fall! Riktigt somrig.

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer