En hel dag med Håkan

Ska berätta allt om hela min drömdag igår! Jag, Oliwer och Emelie åkte hem till Oliwers kompis där vi även sov över, sov ynka 3 timmar och jag var superbakfull. Men vi åkte och handlade och så åkte vi till Ullevi så vi var där vid halv 11 för att köa. Vi köade totalt i 10 timmar i 28 grader. Helt galet. VARMT och svettigt var det, sjukt att vi inte svimmade eller fick solsting..


Och efter allt detta köande så kom vi igenom biljettkontrollen och vi sprang som dårar över hela planen på Ullevi för att komma till inner-cirkeln, igenom kom vi och så sprang vi till bästa plats vi kunde hitta. 4 rader ifrån scen. Så jävla värt att köa dessa 10 timmar, underbart.


Väl inne var det ytterligare några timmars köande och så kom "förbandet", Taube. Det var inte så rockigt men han är ju söt. Jag tycker personligen att det är roligare med ett fett förband som peppar igång men Taube är ju ändå en koppling till Håkan så det blev ju "personligt" på ett annat sätt, men direkt efter Taube kom alltså huvudpersonen- HÅKAN HELLSTRÖM.

Helt, helt, helt, helt magiskt var det. Jag saknade två stycken låtar, och det var ju lite tråkigt att de inte spelades men i övrigt var allt perfekt. PERFEKT. Inte bara för att Håkan är Håkan, utan för att ingen mindre än ...

MIRIAM BRYANT kom upp på scen. Alltså skek som en dåre. Perfektion. Maggio kunde vart med i år också enligt min mening, men alltså... BRYANT <3

Om jag fick sätta betyg på konserten så var det 100 av tio. SÅ ENORMT bra. Han är verkligen något speciellt den där Håkan, och jag älskar honom. Världens bästa. Vilken människa. Min stora idol och inspiration. Tack för att jag fick uppleva den här kvällen. Det kan jag leva på länge.

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer