En fredag i Borås

I fredags efter jobbet styrde jag och Oliwer bilen mot Borås och Malou och Richard! De har flyttat ihop nyligen och vi var där då för att besöka dom, se deras nya lägenhet och se staden de bor i. Det är inte så ofta vi hänger i Borås annars.

Pinochio, Oliwer, Richard och Malou.

Innan vi anlände stannade vi till på Plantagen och köpte med oss inflyttningspresent. Jag är verkligen en person som är för att ge bort saker som man inte bara använder en eller två gånger, utan som man gör något med. Så vi köpte 3 stycken plantor som de kan odla. HUR många vuxenpoäng? Men så himla fint blir det! En av plantorna är mynta vilket det där paret kommer ha stor användning utav då mojito är något de älskar.


Vi köpte även glass påvägen upp (Borås är upp från Göteborg va?)


När vi kom fram gick vi på sightseeing i deras jättefina lägenhet och lagade mat. Känns så knäppt att jag har känt den här personen i större delen utav mitt liv och nu har vi båda två flyttat hemifrån. Hon bor dessutom i Borås, en helt annan stad och ska börja högskolan till hösten. Så imponerad utav henne. Ser ni att vi har matchat med exakt likadant linne? Helt ovetandes.


När maten var uppäten så tog vi på oss kläder för att gå ut och se oss omkring i Borås. Så himla mysig stad. Verkligen en stad jag skulle kunna tänka mig att bo i något år. Hundra gånger mysigare än Göteborg, som även den staden har sin charm. Så fint med alla små torg och uteserveringar. Vi stannade till vid diverse "sevärdigheter" och den kändaste är väl Pinochio i Borås? Malou hade inte ens sett den, eller visste inte ens att den fanns där. Haha.


Vi hittade en romantisk bro som jag tvingade upp oss på.


Och Malou tog kort på mig och Oliwer också.


Därefter tackade vi för oss och kramades hejdå och styrde hemåt Göteborg igen. Så mysig sommarkväll. <3

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

Malou,
Så himla himla mysig kväll. Mer av dagar som dessa tack <3.
malouh.se
amandajosefsson
amandajosefsson,