En fantastisk resa

- magaluf 2015 -
Jag åkte på studentresa på min födelsedag, 13 juni, förra året med typ hela min gamla skola. Utan Oliwer vilket var hemskt. Längtade ihjäl mig efter honom. Men vi hade sjukt roligt. Jag skulle aldrig göra om det, men det är kul att ha gjort det däremot! Let me take you down the memorylane in MAGALUF 2015!

Bild 1: Innan avfärd hemifrån. Bild 2: Oliwer körde mig & Emelie till Landvetter. Bild 3: Up in the air.

Så efter några timmar var vi framme på hotellet! Vi bodde på ett hotell som låg ganska högt upp på ett berg = asjobbigt att gå uppför där i typ 30 grader... Det var nice utsikt dock då det var ett hööögt hotell dessutom! Kolla utsikten på någon bild längre ner.

Bild 1: Härliga solstolar vid poolen. Bild 2: Johanna chillar. Bild 3: Sandra, Sanna & Emelie är i den ISkalla poolen.


Vi gjorde så mycket olika roliga saker. Vi rev ner lister på hotellet, vi åkte partybåt, vi var på Grabbarna Grus och ja, levde life helt enkelt. Jag facetime:ade nästan varje dag med min pojke också som var hemma. <3


Nu bombar jag med bilder, ni ser ju vad det föreställer.


Och så var det dags för hemfärd. Jag satt på tusen nålar hela vägen hem för Oliwer skulle hämta mig på flygplatsen. Bästa bästa bästa! Här ser ni flygplansmaten från Spanien, liksom ja jag äter inte kött men jag är ingen mus heller! BARA ost. Tack..

Gillar

Kommentarer

Sannichen
Sannichen,
Åå saknar😍
nouw.com/sannichen
IP: 82.99.3.229