En bra dag

Åh alltså, imorse vaknade jag med jordens baksmälla. Det är inte ofta det händer kan jag lova. Men efter en fantastisk rolig kväll så var jag värd den där baksmällan. När jag vart uppe en stund åkte jag och hämtade Emelie innan vi åkte till min syster. Jag slingade hennes hår medan Emelie gullade med gos-Olivia. ♡

När vi var klara handlade vi samt hämtade ut paket = standard (gör det minst en gång i veckan. Stammis!). Vi handlade bland annat blomlådor och blommor! Emelie jobbar ju på S-blommor så hon hjälpte mig att fixa med detta. Självklart är blommorna därifrån.

När vi var klara med det åkte Emelie hem & jag däckade i soffan en stund. Gjorde klart 2 jobb som behövdes fixas inför veckan & provade min klänning jag ska ha på dopet. Slog in Oliwers present eftersom han fyller år imorgon (söndag). Därefter kom Emelie tillbaka och vi handlade ytterligare innan vi köpte pizza och hängde i parken här i Kungälv. Var där i flera timmar. Så mysigt!!

Vid 22 var jag hemma igen och då har jag bara slöat framför soffan och filmer på Netflix. Huvudvärken har släppt lite nu och jag ska försöka sova, klockan är 2 så jag antar att ni läser detta imorgon(söndag). Så vi hörs imorgon med ordentlig uppdatering igen. Livet rullar på lite för snabbt men nu är det back to normal igen! Kommer en video i början på nästa vecka btw!

Godnatt / godmorgon!

  • VARDAG
  • Nära Kungälv

Gillar

Kommentarer