Elias namngivning

I lördags den 6/5 hade Elias sin namngivning. Det var helt perfekt väder, vindstilla och över 20 grader varmt. Jag och Oliwer var hos min syster klockan 9 på morgonen för att hjälpa till med förberedelser, jag gjorde iordning båda mina systrars hår och därefter gick jag, Oliwer, Emelie, Jimmy och Elias iväg för att ta bilder innan alla andra gäster kom till platsen. Jag tänkte att ni ska få se de få bilder jag tog med min kamera. Jag fotade mest med Jimmys proffskamera för att få så bra bilder så möjligt.

Här är då platsen där namngivningen ägde rum. HUR fint bland alla vitsippor? Optimal plats. PS nere i vänster hörne ser ni världens gulligaste Nelia som hade så fina band runt halsen som matchade namngivningens tema. <3

Lilla Ellis (mitt smeknamn på Elias) kan skatta sig så lycklig med dessa som sina föräldrar.

Oliwer och Jimmy förberedde välkomstdrinken medan jag och Nelia tittade på och tog kort.

Och sen anlände alla gäster! Jag var iväg med kameran när alla gick på den fina stigen men då hade jag bara deras kamera, så har inga bilder därifrån, men sagolikt var det i alla fall. Här är när alla har kommit fram.
På första bilden känner ni ju igen Olivia och hennes pappa Andreas.
På andra bilden är det min pappa.
Tredje bilden är det min morfar & hans sambo.

Så fick alla varsitt glas och namngivningen började.

Min andra syster Ellinor och Jimmys bror Robin är faddrar till Elias. (Den här bilden har Oliwer faktiskt tagit, jag står som tidigare skrivet med deras kamera. Visst är han duktig?) Alla fyra höll så otroligt fina tal, man blev helt tårögd. Så stolt över speciellt mina syskon som liksom jag lider utav scenskräck som ändå stog där framför så mycket människor och sa ord från hjärtat. <3

Så gick vi tillbaka i samlad trupp för att äta smörsgåstårta. Tog inga bilder med min kamera på dom, men de var supergoda! Här ser ni istället 3 av min mammas 5 syskon. Min morbror Johnne som ni säkert känner igen, min moster Annlo och min moster Hanna. Den sistnämnda är mamma till mina kusiner Vera & Irma.

Mellan smörgåstårtan och tårtan tog jag med mig Olivia och tog lite kort hihi. Elias sov större delen utav hans mottagning, men det förstår man. Så mycket intryck och så varmt!

Tog även lite kort med Oliwer.

Sen var det tårtdags och paketöppning!

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229