Day 7 - Kos

Och så sista hela dagen i Kos. Dagen innan hade vi ju varit i Paradise Beach, vart ute i solen i 8 timmar = helstekta kroppar. Men vi tillbringade ett par timmar vid poolen i vilket fall och på kvällen gjorde vi oss iordning innan vi åkte in till själva staden igen. Vi gick på jakt efter lite presenter till de där hemma innan vi tog oss en promenad längs med marinan. När vi kom till den äldre delen utav Kos så hamnade vi mitt i ett "flyktingläger" med tält, sovsäckar och mängder med flyktingar. Aj, aj, aj vad hemskt det var att se. Just när vi kom så kom det några andra som hade med sig en vakt, de hade med sig bröd, vatten och frukt som de delade ut. Alla flyktingar kom springandes och det var så hemskt att se. Detta var egentligen det enda vi verkligen märkte gällande flyktingarna. Visst att man såg några i den "centrala" delen, men inte alls i den utsträckning jag hade föreställt mig.

I vilket fall, här följer en del bilder från vår sista dag i Kos. Dagen efter var hemfärd och då gick vi upp tidigt för att käka frukost innan vi checkade ut och åkte hem. Bussen gick vid 10 och planet lyfte vid 12:30.


Tack Kos once again för att du tog hand om oss så bra, älskar den här lilla jäkla ön alltså. Världens bästa resmål. Snart ses vi igen! <3

Gillar

Kommentarer