CHERRY BLOSSOM

Imorse vaknade man upp till blixtar, dunder och ett regn som smattrade mot rutan. Ljuset lös upp hela sovrummet och dånet kom bara efter en halv sekund. Så ovanligt att det är ett sådant väder på morgonen såhär tidigt på våren! Jag tycker det är obehagligt när det smäller sådär, så jag kröp ihop tätt intill min sovande pojkvän. Eller okej, där romantiserade jag lite grann. I själva verket var det såhär: jag slog till Oliwer i panik och sa: DET BLIXTRAR och han svarade halvt vaken: jaha.. och så tog han armen runt mig och drog mig intill sig medan mina ögon var uppspärrade.

Jag tänker på det ibland. Jag är rädd för precis allt. Inte nog med blixtrar utan ni vet ju redan att jag är livrädd efter det här som har hänt i Stockholm. Hela min tankeverksamhet kretsar kring det. Men även om jag bryter ihop gång på gång så är min pojkvän alltid där och fångar upp mig. Även om jag gör minsta lilla grej till den mest livsfarliga någonsin så är han alltid där och tycker mina känslor är lika viktiga även fast det handlar om något som det imorse, blixtrar. Jag är verkligen djupt tacksam över att jag har honom och att han ständigt får mig att känna mig trygg.

Om vi nu ska hoppa till något helt annat, ser ni blommorna? Det är vår! Det finns såna här fina underbara rosa blommor precis vid järnvägen hemma, var ju tvungen att ta kort på dom. Förhoppningsvis ska jag träffa @alexandrastenlund på onsdag och fota på onsdag. Hur härligt, det är ju lite av en vårtradition nu då för oss.

Gillar

Kommentarer

alexandrastenlund
alexandrastenlund,
En himla bra tradition tycker jag 😍
nouw.com/alexandrastenlund
amandajosefsson
amandajosefsson,