Blir så mörkrädd del 1

Att jag ens är en del av den här såkallade världen gör mig ibland skräckslagen. Jag har hamnat i jordens värsta mardröm, där tyvärr många hamnar. Att vakna mitt i natten och gå runt en hel dag med en molande värk i magen är absolut ingenting som är nytt. Det är snarare mer ovanligt att inte ha värken där. Att ha tårar brännandes i ögonen och att vara nervös inför varenda inkommande samtal och sms. På grund utav att man är en del av en värld som man hamnade i, enbart för att man älskade de fyrbenta djuren.

Men någonstans i början på 2015 så övergick min kärlek till hästarna till att bli något utav en smärtsam, sorgsen och ångestfylld vardag. Det gör ont att åka till stallet och se en liten box där en liten ponny står som har varit så otroligt snäll genom allt trots att alla människor i världen vänt honom ryggen. Lämnat honom när han behövt som mest hjälp och inte sett till hans behov. Alls. Den lättaste utvägen har valts och jag ångrar inte en enda sekund att jag köpte honom.

Man tror så gott om människor som egentligen förtjänar en riktig käftsmäll och jag hoppas innerligt att alla slipper gå igenom det som jag & min lilla ponny går igenom nu. Han förtjänar det här minst utav alla och det gör extra ont. Hur vi tar oss ur det här är det ingen som vet, men lilla Lucky, du ska veta att jag ber till gudarna varenda kväll för att allt ska lösa sig och att den molande känslan i magen ska försvinna långt åt helvete. Och vi ska inte heller glömma att du inte heter Lucky för inget. <3

You aren’t just a star to me, you are the whole damn sky.

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer