Bilder från igår

God morgon på er! Hoppas ni har sovit gott, jag vaknade alldeles kallsvettig utav en hemsk mardröm så jag är klarvaken trots att det är min lediga dag. Jag var så trött igår att både jag och Oliwer somnade på stört när vi la oss i sängen efter ett par avsnitt av the OC.

Idag har jag en del på schemat, jag ska tidsinställa inägg för den kommande resan, packa allt som ska med, åka till Backaplan för att shoppa lite smått samt rida och fixa i stallet. IMORGON ÅKER JAG TILL KOS! Ska bli så underbart.

Igår på tävlingen var min systers pojkvän med och fotograferade sista klassen, här kommer några utav de bilderna. Så fina! :)

Gillar

Kommentarer

marico1994,
Fina ni är 😃 Hur tyckte du det fungerade att ha delta på baucher bettet? 😊
www.kallblodstravare.blogg.se
amandajosefsson
amandajosefsson,
Tack! SÅ HIMLA BRA alltså. Lätt en fungerande kombination som ska användas i fortsättningen. Har skrotat mitt pelham nu 😉 Kram
nouw.com/amandajosefsson
LinnVB
LinnVB,
Jag som var orolig att jag inte skulle kunna få plats med delta på baucher betet, då jag precis köpt mitt baucher bett. Men det var inge problem att få på allt? Blir det inte trångt med den lilla ringen, tänkte att det kan inte blir så rörligt utan kan påverkas?
nouw.com/linnvb
amandajosefsson
amandajosefsson,
Absolut! Jag hade det bara någon enstaka gång, men det gick bra 😊
nouw.com/amandajosefsson