Bajsmat

Hur härligt att vakna upp till en solig lördag? Den hade varit perfekt om jag hade fått rida. Men enligt veterinärens rekommendationer ska Ametistas inte ha ryttare utan tömköras. Och enligt min läkare har jag ridförbjud. Bra kombination. I vilket fall var jag i stallet kl 7 för hästisarna ville ha frukost samt komma ut i hagen. Som ni kanske vet så skiter Ametistas i krubban då och då, vilket gör att han har en hink ståendes utanför som man lägger maten i istället. Han hade skitit i krubban redan innan kvällsmaten igår så hinken var inne i boxen vilket ledde till att jag inte ens reflekterade över att kolla i krubban. Så.. ja, han fick äta sin kraft bland skit idag. HAHA asså är jag världens sämsta hästägare eller vad? Jag kom liksom inte på det förrän jag hade gett alla hästar mat och såg han kika upp med skit på mulen och då var det ju liksom försent. Gud jag är så hemsk..

Fram till nu har jag spenderat förmiddagen i soffan framför miobi (make it or break it). Jag är helt besatt alltså. Tänker på serien varje dag, varje kväll och nu är jag redan på säsong 3. Det är illa va? Att ha sett 2 säsonger på nästan 2 dagar. Haha... #nörd

Ikväll ska jag tillbaka till stallet för aktivering utav min svarta springare. Vad vi gör återstår att se, jag är inte riktig haj på det där med tömkörning ännu, måste gå igenom det med Carro först, men jag tänker eventuellt longering över bommar. Ska försöka få med mig Oliwer som kan ta lite bilder :) (note to self: köp spån!)

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer