Badrums-makeover

Såhär såg badrummet ut när vi flyttade in. Jag förstog inte alls vitsen med att ha en grovtvättsho precis bredvid handfatet med tanke på att vi bor i lägenhet och inte jätteofta tvättar så smutsiga kläder att vi behöver en speciell diskho till det samt att den tog upp onödig olats och skåpet är ju hemskt fult, så vi beslöt oss för att ta bort den och ställa ner den övre maskinen som är en torktumlare bredvid. Vi tog hit en rörmokare som gjorde det hela åt oss.

Såhär såg det ut när rörmokaren var här. Mycket bättre och snyggare tycker jag. Men än är det inte klart...

För idag åkte jag, Oliwer och min morbror till Bauhaus och köpte världens finaste bänkskiva och ben som skulle pryda vårt badrum. Genom att ha den bänkskivan över får vi inte bara in det jag älskar mest, marmor, utan mer förvaring och det ser mycket snyggare ut.

Det är inte helt klart än som ni ser men ni förstår grejen. Det som saknas är plasten på sidan utav bänkskivan. Det ska på en likadan plast på båda kortsidorna och rörmokaren ska komma tillbaka imorgon för att göra klart det sista så vi kan tvätta igen. Vattnet har vart avstängt men imorgon ska det vara klart då. :)

Det enda som saknas nu på toaletten är ett skåp under handfatet där vi kan ha tex schampo, balsam, och tjej-grejer som man kanske inte vill ha framme. Men jag är himla nöjd! Glad för min händiga sambo. Han är bäst.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229