Babyshower tårtan

Att fixa en tårta till helgens babyshower hamnade på mitt fat. Jag tycker det är roligt att baka, men gör det kanske hellre än bra. Ofta blir jag stressad och slarvig och så blir det pannkaka. Därför tog jag hjälp av Maja! Hon kom hem till mig i lördags för att baka tårta.

Eftersom babyshowerns huvudperson är glutenintolerant och det är tricky att baka glutenfritt, så köpte jag färdiga glutenfria tårtbottnar som vi använde.

Vi använde dricksglas för att få ut formen på brösten och formade magen med en kniv. Det krävdes 4 paket med färdiga bottnar för en tårta för 20 personer.

När all fyllning var på och allt var monterat spacklade vi tårtan med smörkräm för att få ett jämnt lager innan sockerpastan skulle på.

Vi dekorerade tårtan med rosa och lila hjärtan på nederkanten av tröjan/klänningen och sen gjorde Maja världens finaste rosett!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229